Varmt välkommen!

Här hittar du unika tavlor som både kan göra skillnad för dig och andra

Unika tavlor

med ett budskap

Idén till alla mina motiv har börjat med en insikt och en känsla Vilket gör att betydelsen av varje design är unik och viktig att förstå. Av den anledningen hoppas jag att du tar dig tid att läsa texterna till varje motiv. Eftersom mina motiv har inspirerats av människor och livet, så tror jag att du faktiskt kan se dig själv i mina motiv och kanske kan du inspireras och motiveras om någonting bra. Hos Underdog Design kan du köpa unika tavlor och posters som illustrerar Medkänsla, Hopp, Alla människors lika värde och många fler.

unika tavlor

Nyhet!

I Am Enough

Jag är tillräcklig

Detta motiv har skapats i syfte att påminna oss alla om att visa självmedkänsla. För att vi människor ska kunna känna en faktisk harmoni och lycka, så behöver vi framför allt ha ett medkännande förhållningssätt mot oss själva….

Basic

Unika tavlor

Minimalistic

Nude

Unika tavlor

Retro

More

Unika tavlor

Samma unika motiv och känsla i flera olika stilar

unika tavlor

Lean On Me

Luta dig mot mig

Känslan av att du klarar situationen själv kan framför allt kännas stärkande. Att vara ensam för en stund kan kännas skönt men ensam är inte alltid stark. När du ber någon om hjälp är det inte  ett tecken på svaghet utan tvärtom så visar du en verklig styrka.

Budskapstavlan ”Lean On Me” lyfter det vackra i att vi har varandra, samtidigt som den också påminner oss att vara lyhörda och erbjuda hjälp och stöd för den som faktiskt behöver det.

unika tavlor

Köp flera och få mera

Unika tavlor

Nu kan du skapa din egen unika motivation och inspirationsvägg med motiv som faktiskt har en betydelse för just dig. Eftersom jag erbjuder dig en stående mängdrabatt för alla posters i 40×50 cm så blir styckepriset billigare ju fler du köper. Dessutom så betalar du ingen frakt inom  Sverige. Om du har möjlighet att hämta i dörren så får du ytterligare 100kr i rabatt.

Present

Välj både till dig själv och en vän.

Unika tavlor med ett budskap

Kanske vill du visa verklig  uppskattning mot någon som är betydelsefull för dig eller också har du en vän som fyller år. Eftersom jag tycker att en unik och genomtänkt present också skall överlämnas i en lika unik och vacker förpackning. Så erbjuder jag dig fyra olika inslagningskitt att välja mellan.

Present?

Välj bland 4 olika inslagningskitt

unika tavlor

Originaltavlor

I valfri storlek

Varför inte välja ditt favoritmotiv på duk istället? Underdog jobbar med akryl och mycket struktur. Med din tavla följer en Underdog label i guld eller silver. Originaltavlorna går dessutom att måttbeställa upp till 190×220 cm

Följ mig på sociala medier

Unika tavlor och posters

Underdog design erbjuder dig tavlor och posters online Jag har alltid fascinerats utav färg, form och design men framför allt utav balansen i det hela. När alla dessa komponenter sammanfaller så uppstår en verklig och sann harmoni. Underdog design grundades inte bara på grund av kärleken till konsten utan också för min starka längtan efter att inspirera, och motivera andra.

Här kan du köpa tidlös och stilren design med ett hjärta som dessutom kan göra skillnad för andra. Kanske har du också ett kärt föremål hemma som har ett stort värde för dig  Det är precis den känslan som jag eftersträvar med mina motiv. Jag vill med enkla medel ge dig en möjlighet att skapa varma och betydelsefulla väggar genom att du kombinerar motiven som berör dig.

Unika tavlor för alla

Eftersom mina motiv är till för alla och för att alla framför allt skall kunna se sig själva i mina motiv. Så är nästan alla motiven könsneutrala  Av samma anledning så har mina siluetter inte heller speciella hudtoner eller kroppsformer.

Meningsfulla motiv

Unika tavlor

Hos Underdog Design hittar du unika och omsorgsfullt designade poster som har skapats i syfte att ge dig som betraktare ett mervärde i form av en bra känsla.. Av den anledningen kan du bygga din personliga och unika tavelvägg som faktiskt kan inspirera och motivera dig till någonting bra.

Dessutom kan du göra skillnad för andra eftersom när du köper vissa av dessa tavlor går 100kr/tavla oavkortat till en noga utvald hjälporganisation, vilket också skapar bättre förutsättningar för andra människor.

Tidlöst- Unik konst som består

Tidlösa motiv går hand i hand med Underdogs faktiska vision om en hållbar design. Tanken är att dina tavlor framför allt skall få en betydelse för dig, därmed finns det ingen anledning att slänga och byta ut. Av den anledningen hoppas jag att den konst som du väljer skall bestå under en lång tid framöver.

Unika tavlor med Kvalitet och hållbarhet

Vad är viktigare än hållbarhet idag?  Jag letade länge efter ett miljöcertifierat papper i en tjockare kvalitet eftersom den skall hållas fin under en lång tid framöver. Motiven trycks enbart på FSC certifierat papper. Alla motiven trycks dessutom lokalt i Umeå hos Originaltryckeri  Norrland AB vilket gör att jag framför allt  kan minska onödiga transporter och utsläpp.