Inred hösten med värme och omsorg för andra

Unika tavlor

med en mening

unika tavlor,

”Jag vill erbjuda dig en design som är hållbar. Jag tror att när saker får en betydelse och en mening, så finns det ingen anledning att byta ut. Alla motiven är tidlösa och skapade för att inspirera och motivera”

-Underdog-

Stilrena och betydelsefulla tavlor

med en mening

Unika tavlor

Här hittar du unika tavlor och posters som är skapade med hjärtat, i syfte att ge dig som betraktare ett mervärde i form av en måbra känsla. Idén till alla mina motiv har börjat med en insikt och en känsla. Detta gör att betydelsen av varje design är unik och viktig att förstå. Av den anledningen hoppas jag att du tar dig tid att läsa om betydelsen till varje motiv.

Hos Underdog Design kan du köpa unika tavlor och posters som illustrerar Medkänsla, Hopp, Alla människors lika värde och många fler.

Köp flera rabatt

Nu kan du skapa din egen unika motivation och inspirationsvägg  Här hittar du motiv som faktiskt kan få en betydelse för just dig. Eftersom jag erbjuder dig en stående mängdrabatt för alla posters i 40×50 cm och 40×40 cm, så blir styckepriset billigare ju fler du köper. Dessutom så betalar du ingen frakt inom  Sverige. Om du har möjlighet att hämta i dörren så får du ytterligare 100kr i rabatt.

Tillsammans kan vi göra skillnad

Underdog stödjer noga utvalda ideella organisationer/Stftelser. När du köper ett särskilt motiv går 100 kr oavkortat till någon av dessa.

Akrylmålningar

unika tavlor,
Compassion
unika tavlor
Conscious Presence
unika tavlor,
Power

Handmålade tavlor

Varför inte välja ditt favoritmotiv på duk istället? Underdog jobbar med akryl och mycket struktur. Med din tavla följer en Underdog label i guld eller silver. Originaltavlorna går dessutom att måttbeställa i storlekar upp till 190×220 cm

Present

Kanske vill du visa verklig  uppskattning mot någon som är betydelsefull för dig, eller också har du en vän som fyller år. Eftersom jag tycker att en unik och genomtänkt present också skall överlämnas i en lika unik och vacker förpackning. Så erbjuder jag dig fyra olika inslagningskitt att välja mellan.

Följ mig på sociala medier

Unika tavlor och posters

Underdog design erbjuder dig tavlor och posters online. Jag har alltid fascinerats utav färg, form och design men framför allt utav balansen i det hela. När alla dessa komponenter sammanfaller så uppstår en verklig och sann harmoni. Underdog design grundades inte bara på grund av kärleken till konsten, utan också för min starka längtan efter att inspirera, och motivera andra.

Här kan du köpa tidlös och stilren design med ett hjärta som dessutom kan göra skillnad för andra. Kanske har du också ett kärt föremål hemma som har ett stort värde för dig.  Det är precis den känslan som jag eftersträvar med mina . Jag vill med enkla medel ge dig en möjlighet att skapa varma och betydelsefulla väggar. Genom att du kombinerar motiven som berör dig.

Unika tavlor för alla

Eftersom mina motiv är till för alla och för att alla framför allt skall kunna se sig själva i mina motiv. Så är nästan alla motiven könsneutrala  Av samma anledning så har mina siluetter inte heller speciella hudtoner eller kroppsformer.

Meningsfulla motiv

Unika tavlor

Hos Underdog Design hittar du unika och omsorgsfullt designade poster. Dessa har skapats i syfte att ge dig som betraktare ett mervärde i form av en bra känsla.. Av den anledningen kan du bygga din personliga och unika tavelvägg. Som faktiskt kan inspirera och motivera dig till någonting bra.

Dessutom kan du göra skillnad för andra, eftersom när du köper vissa av dessa tavlor går 100kr/tavla oavkortat till en noga utvald hjälporganisation. Vilket också skapar bättre förutsättningar för andra människor.

Tidlöst- Unik konst som består

Tidlösa motiv går hand i hand med Underdogs faktiska vision om en hållbar design. Tanken är att dina tavlor framför allt skall få en betydelse för dig, därmed finns det ingen anledning att slänga och byta ut. Av den anledningen hoppas jag att den konst som du väljer skall bestå under en lång tid framöver.

Unika tavlor med Kvalitet och hållbarhet

Vad är viktigare än hållbarhet idag?  Jag letade länge efter ett miljöcertifierat papper i en tjockare kvalitet eftersom den framför allt skall hållas fin under en lång tid framöver. Motiven trycks enbart på FSC certifierat papper. Alla motiven trycks dessutom lokalt i Umeå hos Originaltryckeri  Norrland AB vilket gör att jag framför allt  kan minska onödiga transporter och utsläpp.