TAVLOR MED EN MENING

Tavlor ska engagera och upprätthålla intresse. En bra design levererar en unik grafisk form i balans och som tillsammans med färg skapar harmoni.

BETYDELSE SPELAR ROLL

Vi är alla unika och kommer av den anledningen att värdera olika för vad i tavlan som är betydelsefullt, inspirerande och motiverande.

PERSONLIG PRESENT

Att överlämna en unik och väl genomtänkt present i en fin förpackning tycker vi är en självklarhet. Den lägger du i varukorgen utan extra kostnad.

AKRYLMÅLNING

Skapa en riktig galleria känsla i ditt hem.

Tavlor

Om Underdog budskapstavlor

Till en början bestod Underdog design enbart av stora akrylmålningar. Allt eftersom efterfrågan ökade så tog jag beslutet att börja trycka upp väggdesign av samma alster så att fler kunde ta del av sortimentet. Nu är jag stolt över att kunna erbjuda dig både tavlor och posters online och genom köp i dörren. Underdogs vision och drivkraft är att inspirera och motivera så många människor som möjligt, på samma sätt som en riktigt bra föreläsare kan göra. Fördelen med väggdesignen är att den ger dig en daglig påminnelse om budskapet. Min önskan är att med hjälp av samtida och meningsfulla motiv kunna göra just det. 

Konst för alla

 Eftersom vi vill att människor ska kunna bygga hållbara, personliga och känslofyllda väggar med en mening, så är designen tidlös och finns i flera olika serier. Detta av anledningen att passa många individuella och personliga stilar. Vi vill att Underdog design ska finnas för alla och att alla ska kunna se sig själv i motiven. Det är anledningen till att formspråket står för alla människors olikheter där färg, kön, ålder och tillhörighet har suddats ut. För när allt kommer omkring så är vi alla människor.

Unik väggkonst med kvalitet och hållbarhet

I enlighet med att konsumera hållbart så behöver vi alla ta ansvar över vårt handlande, detta eftersom vi alla har ett stort klimathot hängandes över oss.  Till en början tror jag att om fysiska saker får en betydelse och en mening, så tror jag till sist att det inte finns något behov varken av att slänga eller att byta ut.
Vårt sortiment är således noga genomtänkt för att vara bestående och kommer i enlighet med vår hållbarhetspolicy inte att reas ut för att under tiden bytas ut. Likaledes kommer de inte heller att produceras utanför Sveriges gränser. Våran absoluta övertygelse är att den ekonomiska vinningen aldrig ska vara viktigare än den ekologiska och sociala. Vi trycker alla våra posters på ett PEFC miljöcertifierat papper i en tjockare kvalitet. All produktion sker lokalt i Umeå. Det i sin tur leder till att vi kan minska onödiga transporter och utsläpp. 

Vi anväder konsten i syfte att hylla och stödja människor

För oss på Underdogdesign är samtidigt den etiska hållbarheten i fokus. När allt kommer omkring så handlar hela företagandet i huvudsak om att bidra med något positivt till andra människor. Av den anledningen så skänker vi emellanåt en del av vinsten till ideella organisationer. Vi har tidigare samarbetat med Maskrosbarn, Mind, Respira och Frisk& Fri .

Sist men inte minst så håller vi koll på vad som händer framförallt i Umeå. När vi ser en medmänsklig handling så väljer vi emellertid att överlämna en gåva i form av en Compassion väggdesign. Vi gör det i syfte att uppmärksamma och hylla fina handlingar. Slutligen tar vi ansvar över all kommunikation med kunder och leverantörer när det gäller ett fint bemötande där respekt och förståelse är i fokus. Vi är nämligen helt övertygade att följden blir att det en ger får en tillbaka.