Tavlor och posters som berör

Underdog

Design

Stilren konst med ett budskap. Bygg din egen unika inspiration och motivations vägg som också gör skillnad för andra. 

Eftersom mina motiv har inspirerats av människan och livet, tror jag att du kan känna igen dig själv i mina motiv och kanske påminnas om någonting bra. Här kan du köpa tavlor och posters som handlar om medkänsla, hopp, alla människors lika värde och många fler.

-Underdog-

gör skillnad för andra

Underdog samarbetar med ideella hjälporganisationer. När du köper vissa utav dessa tavlor och posters gör du också skillnad för andra.

Jag drivs av att hjälpa andra och har sedan starten sökt ideella hjälporganisationer att stötta med en del utav vinsten. När du köper ett särskilt motiv går 100kr oavkortat till denna utvalda organisation. Av den anledningen så gör du även skillnad för andra.

Just nu kan du göra skillnad för ”Viveka” och hennes barn. klicka på denna texten för mera information

tavlor och posters

Conscious Presence (Medveten Närvaro) handlar om att leva här och nu. Denna posters finns i temat - Basic, Minimalistic, Retro, Nude och More. Denna går också att beställa som en origanalmålning i valfri storlek.

Stressrelaterade sjukskrivningar har mer än fördubblats på tio år. Bor du i ditt sinne eller i nuet? Att leva här och nu är inte enkelt men det går att träna på.

När du köper denna tavla får du en konstant påminnelse om att släppa fokus på alla tankar som snurrar runt hela tiden och istället fokusera på det som händer dig just nu

tavlor och posters

Basic är ett av totalt fem teman. Dessa tavlor och posters består av färgerna svart, grå, beige vit och accentfärgen orange.

Det  jag vill förmedla, gäller oss alla men när det kommer till inredning och smak så tycker vi olika. Av den anledningen erbjuder jag tavlor och posters med samma motiv och känsla men i olika utföranden. Allt från minimalistiskt till retro.

Temat Basic är för dig som berörs av budskapet men är osäker vilket utförande som passar bäst i ditt hem. Basic består av neutrala färger i varma och kalla toner. Jag tror också att denna är för dig som älskar svart och vit inredning, alltså maximala kontraster

Eftersom mina posters är menade att passa i hop så erbjuder jag - Köp flera och få mera. Gäller utvalda tavlor och posters

1 poster 499kr

2 poster 698kr (349kr/st)

3 poster 997kr  (333kr/st)

Skapa din egna unika tavelvägg med motiv som faktiskt har en betydelse för just dig. De flesta motiven i 40x50cm blir billigare ju fler du köper.

Du betalar ingenting för frakten i Sverige och vill du dessutom hämta i dörren får du ytterligare 100kr i rabatt.

Ge bort en personlig present i en lyxig förpackning - Med kärlek från mig/oss till dig/er finns i två varianter

Bara att skriva FROM ME eller FROM US i betalläget (anteckningar) så kommer detta emballaget inslaget med posten.

Unika målningar på uppspänd duk med Underdog label i silver eller guld, för dig som föredrar originalitet.

Samma motiv på duk med akrylfärg och mycket struktur. Går att måttbeställa upp till 190×220 cm

Följ mig på Instagram

Tavlor och posters från Underdog Design

Tavlor och posters som är menade att få en betydelse för dig. Tavlorna är i en tidlös design för en hållbar konsumtion. Av den anledningen får du en kombination av design och betydelse. Alla posters är tryckta på ett PEFC certifierat papper eftersom miljön är väldigt viktig för Underdog.

Jag jobbar med noga designade motiv som ingår i ett fast sortiment som inte skall förändras eller bytas ut. Detta för att motverka köp och släng kulturen.

Dessa tavlor och posters finns i flera olika utföranden eftersom jag vill erbjuda olika stilar men samma motiv. Här finns designen för dig som tycker att ”less is more” till dig som älskar färger från förr.

Tavlorna finns i storlekarna 40x50cm och 50x70cm. Eftersom personlig service är något som jag brinner för så  erbjuder jag dig att göra specialbeställningar så att det passar just ditt behov.

Bygg din egen unika inspirationsvägg som symboliserar det som är viktigt för dig.