HANDMÅLAT

Stora akryltavlor med ett budskap

Vill du skapa den där lyxiga galleriakänslan i ditt hem? Då har du kommit rätt. Underdog erbjuder stora handmålade, stilrena och stora akryltavlor i storlekar upp till 190×190 cm.  Eftersom motiven är känslostyrda så får du både en stilren design samtidigt som den påminner dig om någonting bra. 
På grund av att dessa målas efter lagd beställning så har du själv möjligheten att färg och måttanpassa så att det passar ditt behov.

Du väljer motiv, storlek och färg.

Beställning

Om du har hittat ett motiv som får en betydelse för dig, kan du fundera på en central plats som gör att du ser den. Vilka färger som passar och hur stor du vill att den ska vara. Förfrågningar och beställningar gör du nedan via kontakt.

Power

Lean On Me

Faith

Compassion

Stora akryltavlor:

STORLEK

Det går att välja nästan vilka mått som helst, skillnaden är att jag tar bort eller lägger till mera utav siluetterna. Självklart får du ett förslag innan du lägger din beställning. Om du dessutom bifogar en bild på din vägg så kan du även få konsultation om färgval och storlek samt hur det färdiga resultatet skulle se ut på din vägg.

På bilden ser du storleken 140×140 cm

Stora akryltavlor:

STRUKTUR

Den rikliga strukturen skapar dynamik och en hemtrevlig och mjuk känsla i rummet.

FÄRG

Möjligheterna är oändliga. Fördelen med det stilrena och neutrala är att det matchar allt och fungerar under en lång tid framöver.

 

stora akryltavlor

Om Underdog väggdesign

Till en början bestod Underdog design enbart av stora akrylmålningar. Allt eftersom efterfrågan ökade så tog vi beslutet att börja trycka upp väggdesign av samma alster så att fler kunde ta del av sortimentet. Nu är vi stolta att kunna erbjuda dig både tavlor och posters online och genom köp i dörren. Underdogs vision och drivkraft är att inspirera och motivera så många människor som möjligt, på samma sätt som en riktigt bra föreläsare kan göra. Fördelen med väggdesignen är att den ger dig en daglig påminnelse om budskapet. Våran önskan är att vi med hjälp av våra samtida och meningsfulla motiv kunna göra just det. 

Konst för alla

 Eftersom vi vill att människor ska kunna bygga hållbara, personliga och känslofyllda väggar med en mening, så är designen tidlös och finns i flera olika serier. Detta av anledningen att passa många individuella och personliga stilar. Vi vill att Underdog design ska finnas för alla och att alla ska kunna se sig själv i motiven. Det är anledningen till att formspråket står för alla människors olikheter där färg, kön, ålder och tillhörighet har suddats ut. För när allt kommer omkring så är vi alla människor.

Unik väggkonst med kvalitet och hållbarhet

I enlighet med att konsumera hållbart så behöver vi alla ta ansvar över vårt handlande, detta eftersom vi alla har ett stort klimathot hängandes över oss.  Till en början tror jag att om fysiska saker får en betydelse och en mening, så tror jag till sist att det inte finns något behov varken av att slänga eller att byta ut.
Vårt sortiment är således noga genomtänkt för att vara bestående och kommer i enlighet med vår hållbarhetspolicy inte att reas ut för att under tiden bytas ut. Likaledes kommer de inte heller att produceras utanför Sveriges gränser. Våran absoluta övertygelse är att den ekonomiska vinningen aldrig ska vara viktigare än den ekologiska och sociala. Alla våra posters trycks enbart på ett PEFC miljöcertifierat papper i en tjockare kvalitet, eftersom de ska hålla en lång tid framöver. All väggdesign trycks dessutom lokalt i Umeå hos Originaltryckeri Norrland AB. Det i sin tur leder till att vi kan minska onödiga transporter och utsläpp. 

Detta leder till en bättre miljö för alla

 

Vi anväder konsten i syfte att hylla och stödja människor

För oss på Underdogdesign är samtidigt den etiska hållbarheten i fokus. När allt kommer omkring så handlar hela företagandet i huvudsak om att bidra med något positivt till andra människor. Av den anledningen så skänker vi emellanåt en del av vinsten till ideella organisationer. Vi har tidigare samarbetat med Maskrosbarn, Mind, Respira och Frisk& Fri .

Sist men inte minst så håller vi koll på vad som händer framförallt i Umeå. När vi ser en medmänsklig handling så väljer vi emellertid att överlämna en gåva i form av en Compassion väggdesign. Vi gör det i syfte att uppmärksamma och hylla fina handlingar. Slutligen tar vi ansvar över all kommunikation med kunder och leverantörer när det gäller ett fint bemötande där respekt och förståelse är i fokus. Vi är nämligen helt övertygade att följden blir att det en ger får en tillbaka.

Först gjorde jag min research, därefter skrev jag mitt första utkast. Först gjorde jag min research, därefter skrev jag mitt första utkast.