Välj bland fyra olika inslagningar

Personlig present

Kanske vill du visa verklig  uppskattning mot någon som är betydelsefull för dig eller också har du en vän som fyller år. På denna sidan får du förslag på motiv som kan passa till olika personer. En unik och genomtänkt present tycker jag skall överlämnas i en unik och vacker förpackning. Precis  som med mina posters kan du välja mellan olika inslagningar. Om du beställer frakt så följer allt med i förpackningen tillsammans med instruktioner. Om du istället väljer att hämta den själv, så är den självklart  inslagen och klar vid upphämtning.

Du väljer det emballaget du önskar och skriver in -present Nr. X- i anteckningar i betalläget.

PRESENTTIPS

Vi är många som upplever att det kan vara svårt med presenter. Visst är det extra roligt att ge någonting som är både unikt och samtidigt personligt. När du köper vissa utav mina motiv så går 100kr till en noga utvald hjälporganisation. På så vis gör du även skillnad för andra. Med i emballaget följer en beskrivning av motivet samt en bekräftelse på summa och vilken organisation som stöds.

Vill du visa uppskattning mot någon som alltid finns där för dig och är en medmänniska att luta sig mot. Vad är då finare än att ge en Compassion som betyder precis det. När du köper denna gör du även skillnad för andra eftersom 100kr går oavkortat till den ideella hjälporganisationen Mind

Our Future är en perfekt gåva till den som precis blivit förälder. Även som doppresent passar denna perfekt. Our Future är en hyllning till varje nytt liv  samtidigt som den faktiskt gör skillnad för andra. Denna tavlan stödjer Maskrosbarn med 100kr för varje såld poster.

Vi känner alla någon som älskar att stå upp för människors rättigheter och som står för sin åsikt. Om denna personen dessutom älskar färg så är Proud Women tavlan för hen. Ett starkt statement som tar plats i rummet. Eftersom den också stödjer den ideella hjälporganisationen Respira med 100 kr för varje såld poster så kan det inte bli fel.

Vem skulle inte vilja hänga upp en tavla som Faith som sprider värme och förtröstan i ett rum. Hoppet är en källa för energi som ger oss lycka samtidigt som den driver oss framåt. Denna energi har en förmåga att trösta och den hjälper oss alla att orka hantera svårigheter i tillvaron. Med dessa basfärger passar de i alla hem.

Lean On Me utstrålar värme, kärlek och vänskap. Kanske betyder den att du är tacksam över det stödet som hen ger eller som ett bevis på eran fina relation.

Lean On Me finns i 5 olika utföranden. Här ser du Retro

Motivet Development kommer att stötta din vän på vägen mot sitt mål. Den hyllar styrkan att våga gå sin egen väg. För det finns ingenting som man kan ångra så mycket som det man inte gör.

Personlig poster som present

Följ mig på sociala medier

Unika tavlor och posters

Underdog design erbjuder dig tavlor och posters online. Alla motiven är skapade av mig Anna. Inte bara har jag fascinerats utav färg, form och design utan också av balansen i det hela. När alla dessa komponenter sammanfaller så uppstår en  verklig harmoni. Underdog design grundades framför allt av kärleken till konsten och dessutom en stark längtan efter att inspirera, motivera.

Underdog finns för dig som älskar konst, inredning och design med en mening. Kanske har du också ett kärt föremål hemma som har stort värde för dig  Precis den känslan vill jag att du skall känna med din tavla. Som ett resultat av att flera av motiven finns i olika stilar, så tror jag att du kan hitta de som passar fint in i ditt hem. Jag vill med enkla medel ge dig en möjlighet att skapa varma och betydelsefulla väggar.

Meningsfulla motiv

Här hittar du unika och omsorgsfullt designade poster som har skapats i syfte att ge en betydelse för betraktaren. Av den anledningen kan du bygga din personliga och unika tavelvägg som faktiskt kan inspirera och motivera dig till någonting bra.

Dessutom kan du göra skillnad för andra eftersom när du köper vissa av dessa tavlor går 100kr/tavla oavkortat till en noga utvald hjälporganisation, vilket också skapar bättre förutsättningar för andra människor.

Unika tavlor för alla

Jag vill verkligen att mina motiv skall vara för alla och att alla framför allt skall kunna se sig själva i mina motiv. På grund av detta är könsneutralitet en mycket viktig del i själva formspråket

Tidlöst- Unik konst som består

Tidlösa motiv går hand i hand med Underdogs faktiska vision om en hållbar design. Tanken är att dina tavlor framför allt skall få en betydelse  för dig, därmed finns det ingen anledning att slänga och byta ut. Av den anledningen hoppas jag helt ärligt att den konst som du väljer skall bestå under en lång tid framöver. Det som påverkar dig kanske inte går att beskriva i ord utan är något som skapar en känsla i dig.

Kvalitet och hållbarhet i alla unika tavlor

Vad är viktigare än hållbarhet idag?  Jag letade länge efter ett miljöcertifierat papper i en tjockare kvalitet eftersom den skall hållas fin under en lång tid framöver. Motiven trycks enbart på FSC certifierat papper. Alla motiven trycks lokalt i Umeå hos Originaltryckeri  Norrland AB vilket gör att jag framför allt  kan minska onödiga transporter och utsläpp.