Lokalproducerat i Umeå

Fördelarna är många om du väljer att handla lokalt. Framför allt tänker jag på miljön. Mina poster lokalproduceras och skickas från Umeå vilket gör att det endast blir en fraktväg  Jag tar nu detta ett steg längre i syfte att minska på frakten ännu mer när det är möjligt. Av den anledningen erbjuder jag er som bor i närheten att få hämta era beställningar i dörren. I betalläget finns det möjlighet för dig att välja hämta själv. Jag kommer att kontakta dig via mail för bekräftelse utav upphämtning. Ca tid för upphämtning är 1-2 dagar efter att du gjort din beställning.

Inslaget

När du ger bort en fin och personlig present är det också viktigt att själva förpackningen är unik. Av den anledningen erbjuder jag fyra olika inslagningar så att du kan välja den som passar till din vän.

Hämta själv

Självklart skall det löna sig för dig att handla lokalt eftersom du bidrar till att vi minskar våra utsläpp. Skriv hämta som rabattkod så dras 100 kr från totalsumman. Som leveransalternativ väljer du Hämta själv så kommer jag att meddela dig via mail när du kan hämta din beställning. Du kan räkna med ungefär en dag efter att du har lagt din beställning.

PEFC

Jag trycker alla mina posters på ett PEFC certifierat papper och emballaget görs av återvunnet papper. Underdog Design Umeå -lokalt designföretag

Följ mig på sociala medier

Umeå -lokalt designföretag

Underdog design erbjuder dig tavlor och posters online. Alla motiven är skapade av mig Anna. Inte bara har jag fascinerats utav färg, form och design utan också av balansen i det hela. När alla dessa komponenter sammanfaller så uppstår en  verklig harmoni. Underdog design grundades framför allt av kärleken till konsten och dessutom av en stark längtan efter att inspirera och motivera andra.

Underdog finns för dig som älskar konst, inredning och design med en mening. Kanske har du också ett kärt föremål hemma som har ett stort värde för dig  Precis den känslan vill jag att du skall känna med din tavla. Som ett resultat av att flera av motiven finns i olika stilar, så tror jag att du kan hitta de som passar fint in i ditt hem. Jag vill med enkla medel ge dig en möjlighet att skapa varma och betydelsefulla väggar.

Unika tavlor för alla

Jag vill verkligen att mina motiv skall vara för alla och att alla framför allt skall kunna se sig själva i mina motiv. På grund av detta är könsneutralitet en mycket viktig del i själva formspråket

Meningsfulla och unika motiv

Här hittar du unika och omsorgsfullt designade poster som jag har skapat i syfte att ge dig som betraktare ett mervärde i form av en betydelse och en känsla. Av den anledningen kan du bygga din personliga och unika tavelvägg som faktiskt kan inspirera och motivera dig till någonting bra.

Dessutom kan du göra skillnad för andra eftersom när du köper vissa av dessa tavlor går 100kr/tavla oavkortat till en noga utvald hjälporganisation, vilket också skapar bättre förutsättningar för andra människor.

Tidlöst- Unik konst som består

Tidlösa motiv går hand i hand med Underdogs faktiska vision om en hållbar design. Jag hoppas att dina tavlor skall få en betydelse för dig, därmed finns det ingen anledning att slänga bort och byta ut.  Av den anledningen hoppas jag  att den konst som du väljer skall få en given plats i ditt hem under en lång tid framöver. Det som påverkar dig kanske inte går att beskriva i ord utan det är något som skapar en känsla i dig.

Kvalitet och hållbarhet i alla unika tavlor

Visst är det oerhört viktigt för oss att tänka hållbart idag? Jag har letat länge efter ett miljöcertifierat papper i en tjockare kvalitet. Detta eftersom alla poster skall behållas fina under en lång tid framöver. Motiven trycks enbart på ett FSC certifierat papper. Jag trycker alla mina posters lokalt i Umeå hos Originaltryckeri  Norrland AB. Detta gör att jag ytterligare kan minska onödiga transporter och utsläpp.

Umeå -lokalt designföretag