Stilrena originaltavlor

med ett budskap

Vill du skapa den där lyxiga galleriakänslan i ditt hem? Då har du kommit rätt. Underdog erbjuder unika och stilrena originaltavlor. Den rikliga strukturen skapar dynamik och en hemtrevlig och mjuk känsla i rummet. Eftersom motiven är känslostyrda så får du både en stilren design samtidigt som den påminner dig om någonting bra. 
Eftersom dessa målas efter lagd beställning så har du själv möjligheten att färg och måttanpassa så att det passar ditt behov.

Du väljer motiv, storlek och färg.

Stilren originalkonst. Luta dig mot mig
Lean On Me
Stilren originalkonst. Lika värde
Equal
stilrena originaltavlor
Power
stilrena originaltavlor
Compassion
unika tavlor
Conscious Presence
stilrena originaltavlor
Faitn

Färg

Möjligheterna är oändliga . Fördelen med det stilrena och neutrala är att det matchar allt och fungerar under en lång tid framöver.

Mått

Det går att välja nästan vilka mått som helst, skillnaden är att jag tar bort eller lägger till mera utav siluetterna. Självklart får du ett förslag innan du lägger din beställning. Om du dessutom bifogar en bild på din vägg så kan du även få konsultation om färgval och storlek samt hur det färdiga resultatet skulle se ut på din vägg.

Stilrena originaltavlor

Stilrena originaltavlor med ett budskap. Eftersom jag vill skapa dynamik i mina tavlor så jobbar jag med mycket struktur som skapas med spadar. Av den anledningen blir varje tavla unik. Originalmålningarna levereras med en Underdog label i guld eller silver. Underdog erbjuder stilren originalkonst med ett budskap i syfte att ge en betydelse för betraktaren. Från lagd beställning till leverans tar det ca 2-3 veckor

Stilrena originaltavlor med ett budskap. För att skapa dynamik i tavlan jobbar jag med mycket struktur som skapas med spadar. Av den anledningen blir varje tavla unik. Originalmålningarna kommer också med en Underdog label i guld eller silver. Underdog erbjuder stilren originalkonst med ett budskap som är menade att få en betydelse för dig. Från lagd beställning till leverans ca 2-3 veckor

När du köper konst från Underdog design kan du vara säker på att ditt konstverk transporteras på ett tryggt och professionellt sätt.. Alla originalkonstverk är försäkrade under transporten. Betalningen sker via faktura så du hinner få hem din konst innan du behöver betala.