Riklig struktur för en mjukare känsla i rummet

Stilrena Originaltavlor

Vill du skapa den där lyxiga galleriakänslan i ditt hem? Då har du kommit rätt. Underdog erbjuder unika och stilrena originaltavlor. Den rikliga strukturen skapar dynamik och en hemtrevlig och mjuk känsla i rummet. Eftersom motiven är känslostyrda så får du både en stilren design samtidigt som den påminner dig om någonting bra. 
På grund av att dessa målas efter lagd beställning så har du själv möjligheten att färg och måttanpassa så att det passar ditt behov.

Du väljer motiv, storlek och färg.

Stilrena motiv i akryl

Power

Livet är här för att levas och ingen kommer att kunna undvika motgångar och svårigheter av olika slag. Men vi är skapta för att kunna hantera detta. Därför att vi alla besitter en inre styrka vilket är en fantastisk gåva som vi faktiskt har med oss sedan födseln. Denna kraften gör att vi kan klarar av saker som vi inte tror att vi ska klara. Vi känner alla människor som har fallit och rest sig igen.

”Du vet aldrig hur stark du är, förrän att vara stark är det enda val du har”

Power påminner dig om den styrkan som du besitter. Du kan känna dig trygg med att du kommer att resa dig oavsett vad som än händer. Motivet vill även påminna dig om att du också har kraften att lyfta andra människor.

”Starka människor lyfter upp andra”

stilrena originaltavlor

Power

stilrena originaltavlor

Compassion

Compassion

Medkänsla är en personlig egenskap. En medkännande person lever sig spontant in i det som är besvärligt och ledsamt i andras livssituationer, och kan följaktligen ofta drivas till att försöka hjälpa sina medmänniskor.Att du har viljan att lyfta blicken och faktiskt se hur andra människor mår är en styrka.

När du dessutom ser att människor har det svårt och känner att du vill lindra och minska detta för en annan person, känner du medkänsla.

Att uppleva medkänsla för andra  är en fantastisk förmåga som faktiskt är den mest grundläggande förutsättningen för ett solidariskt samhälle.

Underdog stöttar den ideella organisationen Mind som visar stor medkänsla för människor i nöd.

Conscious Presence

Lever du i ditt sinne? alltså i går eller i morgon. Eller lever du idag? Conscious Presence uppmärksammar dig om att vara medveten om din kropp, tankar och känslor just nu. Motivet påminner dig om att vara medveten om att stanna upp och notera hur och vad du känner. Hos de flesta människor händer det att vi faktiskt missar det som är viktigast, här och nu, på grund av det faktum att vi tänker på det som redan har hänt och det som kanske kommer att hända.

Med denna design får du en daglig påminnelse om att släppa fokus på alla tankar som snurrar runt hela tiden och istället fokusera på det som händer dig just nu.

unika tavlor

Conscious Presence

stilrena originaltavlor

Faith

Faith

Hopp är inte bara ett vackert ord i vårt språk utan också en överlevnadsmekanism och ett känslotillstånd som är existentiell.
Hoppet är en källa för energi som ger oss lycka samtidigt som den driver oss framåt. Denna energi har en förmåga att trösta och den hjälper oss människor att orka hantera svårigheter i tillvaron.

Med andra ord motiverar hopp oss att använda våra tillgångar för att nå det vi önskar, samtidigt som hoppet tillåter oss att känna framtidstro och se möjligheter istället för hinder.

Motivet Faith påminner dig visuellt om denna fantastiska mekanism som vi alla har.

Det är hoppet som säger oss, att bakom molnen lyser alltid solen.

Lean On Me

Känslan av att klara sig själv kan kännas stärkande. Att vara ensam kan för en stund kännas skönt men ensam är inte alltid stark. Att be någon om hjälp är inte ett tecken på svaghet utan tvärtom en styrka.

Budskapstavlan ”Lean On Me” lyfter det vackra i att vi har varandra, samtidigt som den påminner oss att vara lyhörda och erbjuda hjälp och stöd för den som behöver det.

Lean On Me

Beställning

Om du har hittat ett motiv som inspirerar och motiverar dig kan du fundera på en central plats som gör att du ser den. Vilka färger som passar och hur stor du vill att den ska vara. Förfrågningar och beställningar gör du nedan via kontakt.

Färg

Möjligheterna är oändliga. Fördelen med det stilrena och neutrala är att det matchar allt och fungerar under en lång tid framöver.

På bilden är bakgrunden ljust grå för att ”smälta” in bättre mot väggfärgen

Storlek

Det går att välja nästan vilka mått som helst, skillnaden är att jag tar bort eller lägger till mera utav siluetterna. Självklart får du ett förslag innan du lägger din beställning. Om du dessutom bifogar en bild på din vägg så kan du även få konsultation om färgval och storlek samt hur det färdiga resultatet skulle se ut på din vägg.

På bilden ser du storleken 70×70 cm

Följ mig på sociala medier