Min drivkraft

Att skapa någonting visuellt vackert som faktiskt berör.Jag designar tavlor där budskapet är hjärtat i själva konsten. Formspråket står för alla människors olikheter, där gränsen mellan färg, kön och tillhörighet har suddats ut.

Varför ?

Jag saknade någonting på design marknaden som verkligen gav mig energi att utvecklas. Det finns så mycket böcker och föreläsningar om personlig utveckling som är fantastiska och Ja, jag är väl insatt i de flesta. Problemet är att efter en viss tid är detta helt bortglömt för mig och hjärnan börjar tänka i sina vanliga banor.

För mig blir detta ett visuellt komplement som påminner mig varje dag. Dessutom tror jag att vi människor har lättare att minnas bilder än text och tal.

Eftersom jag ser världen i färg, form och design. blev detta ett naturligt skapande för mig. Men den största drivkraften är min önskan att alla människor skall få uppleva det bästa välmående som är möjligt.

Därför blir det naturligt för mig att kombinera dessa och skapa någonting som gör skillnad.

Förhoppningsvis kommer detta att älskas under en lång tid, vilket motverkar köp och släng kulturen som inte är bra för våran jord.

My original 'Lean On Me'

Samtida

Konsten skall stå för det verkliga livet.

Miljö

Lokalproducerat utan onödiga omvägar. Med miljöcertifierat papper och återvunnet emballage.